Aynsley Lister doet blues & rock

De ware liefhebber beschouwt Aynsley Lister al geruime tijd als de beste bluesgitarist uit het Verenigd Koninkrijk, en wellicht zelfs als één van de besten ter wereld. De blues die Lister tevoorschijn haalt, komt recht uit zijn hart, met authentiek gevoel en pure passie. Of hij nu schrijft, of z’n publiek betovert met zijn geweldige liveshows, altijd en overal maakt hij duidelijk dat muziek voor een belangrijk deel zijn DNA bepaalt.

 

De begenadigde gitarist en songwriter bracht wereldwijd inmiddels al meer dan 100.000 albums aan de man. Zijn zegetocht begon definitief op z’n achttiende, toen hij in het voorprogramma verscheen van niemand minder dan zijn idool Buddy Guy. Daarna ging het snel. Een platenlabel nam hem onder z’n hoede, en bracht hem onder meer in contact met Jim Gaines, de producer van legende Stevie Ray Vaughn.

 

In 2014 werd Lister verkozen tot ‘Best Songwriter’ door het comité van de British Blues Awards en een jaar later viel de titel ‘Guitarist of the Year’ hem ten deel. Kortom, Aynsley Lister weet als weinig anderen hoe hij z’n snaren en jouw hart moet beroeren. In mei 2020 verwelkomen wij hem voor de derde keer op het podium in de Gashouder. Je hebt hem nog nooit zien spelen? Wees er dan snel bij, want de bezoekers van zijn eerste twee concerten staan te popelen om er ditmaal opnieuw bij te zijn…

Aanvang (STA-CONCERT) 21.00 uur zaal open 20.00 uur

Voor een beter ervaring zijn er bepaalde onderelen van javascropt nodig. Of u heeft deze onderlen niet aanstaan of deze zijn niet beschibaar. Desondanks kunt u nog steeds uw tickets kopen via 2 simpele stappen.

STAP 1: Voer hieronder de hoeveelheid tickets in die u wil bestellen. Klik daarna op Reserveer Tickets.

STAP 2: Wanneer de tickets succesvol gereserveerd zijn, klik om Naar de Winkelwagen te gaan om uw order te voltooien.

STAP 1: Hoe Veel?

Aynsley Lister15,00