Orkesteret Bersaerk – Benefietconcert

 

Het jeugdorkest Orkesteret Bersaerk uit Frederiksberg in Denemarken, bestaat uit ongeveer 40 jonge mensen tussen de 14 en 24 jaar oud.

Met veel enthousiasme tourt dit entertainment orkest door Europa. Zo speelden ze al in Duitsland (Berlijn), Noorwegen (Oslo), Zweden (Uppsala), Frankrijk (Mimizan), Hongarije (Boedapest) en in Estland (Tartu).

Ze spelen een breed repertoire van filmmuziek tot jazz en van pop tot rock.

In de Gashouder spelen ze een benefietconcert. De opbrengst van dit concert wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuwe stoelen in de foyers van de Gashouder.

Het orekst is groot, dus er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor dit concert met muziekstukken van o.a. Freddie Mercury, Adele, Sting, Piaf, Toto, Pirates of the Caribbean en Ennio Morricone.

Een buitenkansje om een ambitieus jong orkest uit Denemarken aan het werk te zien in de Gashouder. Ze hebben er zelf in ieder geval erg veel zin in!

 

https://www.facebook.com/orkesteretbersaerk/

Entreeprijs inclusief koffie/thee voor aanvang

Aanvang 20.15 uur

Voor een beter ervaring zijn er bepaalde onderelen van javascropt nodig. Of u heeft deze onderlen niet aanstaan of deze zijn niet beschibaar. Desondanks kunt u nog steeds uw tickets kopen via 2 simpele stappen.

STAP 1: Voer hieronder de hoeveelheid tickets in die u wil bestellen. Klik daarna op Reserveer Tickets.

STAP 2: Wanneer de tickets succesvol gereserveerd zijn, klik om Naar de Winkelwagen te gaan om uw order te voltooien.

STAP 1: Hoe Veel?

Orkesteret Bersaerk7,50