EXPOSITIE 75 JAAR VRIJHEID

De komende maanden worden in Dedemsvaart en Balkbrug tal van activiteiten georganiseerd in het kader van de herdenking van de bevrijding 75 jaar geleden.

Zaterdag 15 februari 2020  wordt in de gashouder een expositie geopend met werk van cursisten van Mia van der Moolen met als thema 75 jaar vrijheid.

De gashouder heeft dit verzoek gedaan aan Mia. Zij wil daar graag aan meewerken samen met een aantal van haar cursisten. Wat opvalt is in de eerste plaats hoe iedereen dit vanuit zijn eigen invalshoek heeft benaderd. De kunstenaars hebben enthousiast gewerkt aan het thema vrijheid, waardoor er enorm gevarieerd werk is ontstaan.

Het is zeker de moeite waard deze expositie te bezoeken. Dit kan van februari tot en met april in de Gashouder te Dedemsvaart.

Nog leuker is het om dit te doen als deze bijzondere expositie wordt geopend.

Alle kunstenaars, die hieraan hebben meegewerkt vinden het leuk om die middag persoonlijk de keuze van hun onderwerp toe te lichten. De opening wordt muzikaal ondersteund door Jim van der Moolen. Verder zal Mia’s partner, Ronald, uiteenzetten wat  vrijheid voor hem, maar ook voor veel anderen, betekent.

 

Van harte welkom!

Expositieperiode               februari tot eind april 2020

 

Opening expositie            zaterdagmiddag 15 februari a.s. om 14.30 uur. Welkom!

 

Openingstijden                  Vanaf 4 februari tot eind maart is de expositie te bezichtigen tijdens de activiteiten in de gashouder of op afspraak met de kunstenaar (tel. 0650502515)

Gedurende de maand april tijdens de openingstijden van het Kalkovenmuseum op dinsdag- , woensdag- , donderdag- , zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.

 

Het expositiebezoek is gratis.

 

Bezoekadres: de Gashouder, Kalkovencomplex  (toegang via witte ophaalbrug) Oude Zuidwolderstraat 13, 7701 AZ Dedemsvaart